Beschermkoffer klein

 37,50

De CellKick Beschermkoffer klein is geschikt om een Beenpad pro en/of de Low Level Lasers veilig op te bergen en mee te nemen.

Aan de binnenzijde dit een handig afsluitbaar netje waarachter opladers, accu’s en bijvoorbeeld handleidingen opgeborgen kunnen worden. Door het netje blijft dit tijdens het vervoer netjes op zijn plek.

Beschrijving

Of je nu een CellKick pad of Low Level Laser hebt, na gebruik wil je deze uiteraard veilig opbergen. Helemaal handig is het indien je ook de handleiding, accu én oplader op één en dezelfde plek bij de hand hebt.

De CellKick Beschermkoffer klein is geschikt om de Beenpad Pro, de Low Level Lasers en accessoires op te bergen.

De koffer is voorzien van een handig met rits afsluitbaar netje aan de binnenzijde, waarachter je bijvoorbeeld een oplader of accu kunt opbergen.
Door het kleine formaat kunt je de koffer makkelijk overal mee naar toe nemen. Er zit een stevig handvat aan en een dubbele ritssluiting om de koffer af te sluiten.

Formaat buitenzijde (b x h x d):
37 x 28 x 9 cm

Formaat binnenzijdezijde (b x h):
25 x 34 cm

Naast de CellKick Beschermkoffer klein is er een ook Beschermkoffer groot verkrijgbaar, waarin de grote pads, de sets of meerdere CellKick producten samen opgeborgen kunnen worden.

Andere suggesties…